Kancelář

Vytiskněte si vzorovaný papír na vánoční dárky

Canon Pixma TS9550

Věděli jste, že si můžete pomocí tiskárny vytisknout vlastní dárkový papír? Ne v každé, ale my jsme víme, která tiskárna tuto funkci podporuje.

Tato multifunkční tiskárna má rozměry běžné A4 tiskárny i když tlačí, až do formátu A3. Velikost je kompaktní a proto jí najdete místo i v domácnosti. Překvapil nás moderní, příjemný design a možnost vybrat si ze dvou barevných verzi provedení a to v klasické černé a stylové bílé. Pro tisk velkého formátu A3 využívá zadní podavač a pro A4 formát zásobník ve spodní části. Disponuje také podavačem pro skenování více stran. Kromě podpory bezdrátového připojení pomocí Wi-Fi má také podporu Bluetooth připojení. Ovládání díky dostatečně velkému dotykovému displeji je pohodlné.

Co nás však nejvíce zaujalo je funkce tisk nebo potisk dárkového papíru. Tato funkce právě v době Vánoc přijde mnoha uživatelům vhod. Přímo v nastaveních si můžete zvolit tisk a šablony. V těch si můžete zvolit vzorkovaný, linkovaný, papír pro graf, notový papír a jiné.

Tiskneme papír pro malé dárky

Pokud si chcete vytisknout pěkný a originální papír pro dárky, které zabalíte do velikosti papíru formátu A3, pomocí této multifunkce to bude hračka. V sekci vzorkový papír si vyberte z předvolených možností vzorů pro balící papír. Vzorů je dost a jsou velmi zajímavé. Najdete tam i pěkné vánoční motivy. To vše dokáže multifunkce Canon Pixma TS9550 v bezokrajového tisku.

 

 

Tisk vánočních přání

Pokud na poslední chvíli zjistíte, že potřebujete vánoční přání nezoufejte. Stačí bezdrátově poslat z mobilu fotografii s textem přání do tiskárny a vytisknout.

Náplně do tiskárny Canon Pixma TS9550

Multifunkce používá pro tisk 5 samostatných barevných inkoustů. Černá pigmentová barva na tisk dokumentů, která se nerozpíjí a ma vlastnosti jako laserový toner. Další 4 barevné inkousty jsou určeny k tisku fotografií. Jsou to klasická černá, azurová, purpurová a žlutá. Fotografie jsou ve výborné kvalitě, která se rovná tisku ve fotolabu, navíc až do formátu A3.

Canon Easy - Photo Print Editor

Aplikace Easy - Photo Print Editor, vám pomůže při tvorbě. Z nabídky aplikace si vybíráte mezi plakáty, kartičkami a jinými možnostmi, co vám vyhovuje. Vyberete foto nebo návrh. Zvolíte si velikost papíru, typ papíru, můžete přidat text a dáte tisknout.

Multifunkce Canon Pixma TS9550 je kvalitní inkoustové zařízení s výbornou konektivitou a vysokou kvalitním tiskem. Co však je plusem je bezokrajový tisk i automatický oboustranný, ve formátu A3. Možnost vytisknout si originální dárkový papír na malé vánoční dárky je k nezaplacení, hlavně pro zapomnětlivce.