Tonery a náplně

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Kancelář a škola
IT a Elektronika
Akce a slevy

Vybíráme cenově dostupná sluchátka k notebooku

Dopřejte si k vašemu notebooku nebo počítači slušná sluchátka. Dnes již za dostupnou cenu můžete mít kvalitní sluchátka s mnoha funkcemi. Ať už pracujte doma formou Home Office nebo v kanceláři, kde je více zaměstnanců a potřebujete se zaměřit na zvukový záznam nebo přijmout hovor přes aplikaci v PC, jsou dobrá sluchátka k nezaplacení. Nevíte, jak se rozhodnout při jejich výběru?

V první řadě se zamyslete na co je budete používat a jaký typ sluchátek vám osobně nejvíce vyhovuje. Potřebujete sluchátka jen k poslechu nebo i ke komunikaci? Preferujte sluchátka s kabelem nebo vám více vyhovují bezdrátové modely? Mají to být nenápadné špunty do uší nebo nevadí, budou-li o něco větší? Máte rádi velká sluchátka na celé uši ve stylu DJ nebo svou oblíbenou značku?

Dnes je na trhu nepřeberné množství různých typů sluchátek, že si jistě vyberete, ať už podle designu, typu modelu, funkcí nebo ceny.

Podívali jsme se na sluchátka v různých cenách, které bychom k notebooku nebo PC dokázali používat. A proč právě tyto modely? Zaměřili jsme se na to, že je budeme používat denně několik hodin a měly by být pohodlné a kvalita jejich zvuku dobrá. U bezdrátových sluchátek jsme ověřili jejich kompatibilitu s notebookem a PC a zavážila také odolnost konstrukce.

Ještě jednou podotýkáme, že nehledáme špičková sluchátka Hi-Fi kvality, ale sluchátka pro běžného uživatele, který preferuje ten nejlepší poměr výkonu, kvality a ceny.

 

Sluchátka s nízkou cenou, dobrým zvukem a handsfree Sony MDR-EX110AP

Toto jsou jednoduchá, klasická sluchátka výrobce Sony do uší s kabelem a integrovaným mikrofonem. Mají silikonové špunty, které dobře padnou do uší. Kabel je dlouhý 1,2 ma to je dostatečná délka pro připojení k notebooku nebo PC. Na kabelu je umístěno ovládání (spustit, zastavit) a mikrofon. Výrobce zvolil 9 mm neodymové reproduktory pro dobrý dynamický zvuk s frekvenčním rozsahem 5 – 24 000 HZ. Nominální impedance je 16 ohmů a citlivost 103 dB. Připojení je pohodlné pomocí 3,5mm audio-jack konektoru. Hmotnost je 12 gramů. Barevné provedení bílé a černé.

Slušná kvalita zvuku a dostatečná hlasitost jsou plusy tohoto modelu. Hudba zní docela věrně a hlavně, pokud posloucháte pop. Dostatečně znějí výšky a basy jsou v pohodě, aby neznělo nic rušivě. Nejsou sice až natolik důvěryhodné jako výšky, ale pořád v pohodě. V podstatě při žádné hudbě nám sluchátka nezněla vysloveně špatně. Co se týká přenosu hlasu tak s tím jsme bylo spokojen. Audio-hovor přes aplikaci v notebooku byl uspokojivý. Za tato sluchátka neutratíte mnoho as kvalitou budete spokojeni

 

Belkin SOUNDFORM BoltTrue 

Bezdrátová sluchátka Belkin SOUNDFORM True Wireless Earbuds jsou cenově dostupný pár sluchátek do uší, která plní svůj úkol. Nabízejí dobrý zvukový výkon a pohodlné nošení za nízkou cenu. Nastavení a párování je snadné pomocí Bluetooth technologie. Výrobce uvádí připojení do 10 metrů. Takže si klidně můžete odskočit od PC a zalít si kávu.

Robustní sportovní design o hmotnosti 21 gramů v uších dobře sedí. Intuitivní dotykové ovládání a výdrž až 9 hodin přehrávání na jedno nabití pro sluchátka a dalších 19 hodin baterie v nabíjecím pouzdře (celkem až 28 hodin výdrže) jsou slušné parametry pro váš poslech nebo hovory. Sluchátka mají samozřejmě zabudovaný také mikrofon. Jsou vododolné s certifikací IPX4 proti potu a vodě.

Vyměnitelné silikonové náušníky v několika velikostech umožňují snadné uchycení špuntů do uší, aby pevně a pohodlně seděly na místě i během chůze nebo běhu. Bez jakékoli aplikace zvládnete základní ovládání sluchátek a to přehrávání, pozastavení, posouvání skladeb, přijímání hovorů.

Kvalita zvuku z 6 mm dynamických měničů je na dobré úrovni a hudba i hovor zní věrně. Sluchátka sice nenabízejí funkci ANC pro potlačování hluku, ale jejich cenovka je velmi dobrá za bezdrátový model.

Ani tato sluchátka vám nevytáhnou z peněženky mnoho. Patří mezi jedny z cenově nejdostupnějších bezdrátových sluchátek. Na výběr jsou ve třech barevných provedeních: bílá, čajová zelená a jemná levandulová. 

Lenovo 110 Stereo USB Headset (GXD1B67867)

Lenovo 100 Stereo USB Headset je dokonalou směsí kancelářských stereo USB sluchátek na uši s otočným mikrofonem a pasivním potlačením hluku pro čistý zvuk pro VoIP hovory. Funguje se všemi předními platformami sjednocené komunikace (funguje S Certifikací Chromebooku). Je lehký pro celodenní nošení s pohodlnou kůží a náušníky s paměťovou pěnou. S 30 mm měniči s neodymovými magnety poskytuje skvělý zvuk pro VoIP hovory i pro hudbu. Nastavitelný most a boom mikrofon umožňují nošení na levé nebo pravé straně. Budete mít jednoduché připojení USB-A plug-and-play a robustní 1,8m kabel.

 

 

Specifikace 

Frekvenční odezva: 20 – 20 000 Hz

Citlivost: 116+/ - 3 dB při 1 KHz/ 0,179V

Impedance: 32 Ohm

Vstupní konektor: USB 2.0

Hmotnost: 137 g

Tento model sluchátek je díky nízké hmotnosti a naušníky z paměťové pěny velmi pohodlný pro nošení a sluchátka vám nebudou překážet ani při několikahodinové práci u PC. Poměr výkonu, kvality zvuku a ceny je velmi dobrý.

JABRA Evolve 20

Tento model je zajímavý hned z několika důvodů. Jabra je jedním z velmi kvalitních výrobců audiovizuální techniky (sluchátka, hlasové komunikátory, řešení pro videokonference). Tato značka je zárukou vysoké kvality. Sluchátka Jabra Evolve 20 nabízí vynikající zvuk za dostupnou cenu v mono-provedení. Pokud chcete slyšet, co se děje kolem vás, pak je tento model pro vás.

Na druhé straně, chcete-li pomoci zablokovat hluk v pozadí a zvýšit svou koncentraci, pak byste měli sáhnout po stereo modelu.

Evolve 20 přichází také ve variantě UC nebo Teams. Pokud je komunikační platforma, kterou používáte, 100% Microsoft Teams, pak verze Teams bude vaší nejlepší volbou pro sluchátka. Pokud však používáte kombinaci Microsoft Teams, Zoom nebo jiných komunikačních aplikací, pak by byla ideální verze UC.

Jabra Evolve 20 byla navržena jako cenově dostupná kabelová náhlavní souprava USB. Přestože mu může chybět jedna nebo dvě funkce, které lze nalézt na dražších modelech, nemyslete si, že jde o levnou náhlavní soupravu s pochybnou kvalitou, protože tomu tak není.

V závislosti na tom, zda se rozhodnete pro mono nebo duo model, můžete očekávat, že se bude pohybovat kolem 50 €. Ano, najdete i „levnější“ USB sluchátka, ale brand Jabra je rána na jistotu, co se týče kvality.

Ovládání

Většina kabelových sluchátek s rozhraním USB poskytuje inline ovladač. Jabra Evolve 20, podobně jako ostatní, jeden má. Co tedy můžete dělat s tímto inline ovladačem? Zde jsou tlačítka, která naleznete na ovladači Evolve 20: 

- Zvýšit hlasitost, snížit hlasitost (toto reguluje, jak hlasitě slyšíte své volající)

- Ztlumit zapnuto, Ztlumit vypnuto (tímto zapíná/vypíná váš mikrofon)

- Přijmout/ukončit hovory (pokud používáte jednu z mnoha kompatibilních komunikačních aplikací, jako jsou Teams, Zoom) pak budete moci přijmout hovor a ukončit jej přímo z inline ovladače

Pohodlí

Pracujete-li v call centru nebo trávíte den doma telefonováním, pak otázka pohodlí skutečně hraje roli. Nikdo nechce zakončit svůj den bolestmi způsobenými nepohodlnou náhlavní soupravou. Naštěstí s Jabra Evolve 20 nebudete mít takový bolestivý zážitek. Mono verze váží pouhých 0,1425 kg a bolesti hlavy nehrozí, ani při dlouhodobém používání.

Díky tomu patří mezi nejlehčí profesionální náhlavní soupravy na trhu. Máte-li na výběr mezi těžší náhlavní soupravou, nebo lehčí je výběr jasný.

Náušníky mají dostatečné polstrování, aby byly měkké a pohodlné. Na rozdíl od některých modelů, které odřezávají rohy na čalounění, což vám umožňuje cítit tvrdý plastový kryt reproduktoru, Evolve 20 vám poskytuje dostatek tlumení, takže vaše uši jsou pohodlné i po dlouhou dobu.

Můžete také nastavit hlavový most tak, aby ušní reproduktory mohly být správně umístěny a zarovnány s vašima ušima. Může být frustrující nosit náhlavní soupravu, která má v tomto směru omezení.

Nakonec zjistíte, že se snažíte najít to správné, co se vám nikdy nezdá, což způsobí, že se přizpůsobíte náhlavní soupravě namísto, aby se náhlavní souprava přizpůsobila vám. Naštěstí toto omezení není to, co získáte s Evolve 20.

Zvuk ticha

Pohodlí je nepochybně důležité, pokud plánujete používat náhlavní soupravu delší dobu. Ale stejně důležité je, jak sluchátka znějí. Pohodlná náhlavní souprava, která zní špatně, vám ve skutečnosti neposkytuje velkou hodnotu.

Proč si tedy vybrat k notebooku nebo PC sluchátka Jabra Evolve 20?

- kvalita zvuku a hlasu

- snížení hluku pomocí NC

- pohodlné nošení

- jednoduché ovládání

- širokopásmový HD zvuk

Plus použité technologie:

Digitální zpracování signálu - DSP (Digital Signál Processing) je technologie, která digitálně optimalizuje váš hlas i hudbu a potisk ozvěnu .

PeakStop - Technologie PeakStop obsažená ve v
š e ch n á hlavn ý ch s ú prav á ch zna č ky Jabra okam ž te odstra ňuje potencion álně škodlivé hlasité zvuky nebo t ón ý š tě , ne ž se dosta nou k vašim u ším . Udr ž uje hlasitost v bezpe č ném rozmezí , a tak chrání v á š sluch .

Jabra Evolve 20 má software Jabra Direct a Jabra Express pro provádění úprav sluchátek. Ať už hledáte nejnovější verzi firmwaru, nebo si chcete nastavit náhlavní soupravu tak, jak se vám líbí, pomocí tohoto softwaru to dokážete.

Závěr

Pointa této náhlavní soupravy je, že je to skvělá hodnota, pokud hledáte pohodlnou náhlavní soupravu, která dobře zní a je cenově dostupná. Odvádí skvělou práci při odstraňování nežádoucího hluku na pozadí, má pěknou 2letou záruku, má zabudované světelnou indikaci, takže lidé kolem vás budou vědět, když zrovna telefonujete.

Získáte také ochranu sluchu prostřednictvím funkce Jabra s názvem PeakStop a mikrofon využívá širokopásmový zvuk pro dobrou kvalitu zvuku.

Takže pokud váš rozpočet má limity a hledáte vysoce výkonnou profesionální náhlavní soupravu, měli byste si tuto náhlavní soupravu opravdu prohlédnout. Ano, chybí mu funkce aktivního potlačení hluku, ale při do 50 € byste to opravdu neměli očekávat. Celkově vzato, za cenu tohoto headsetu dostanete za své peníze hodně.

 

Za nás jsou tyto tipy pro sluchátka k notebooku nebo PC ve velmi dobrém poměru výkonu, kvality a ceny.