Tonery a náplně

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Kancelář a škola
IT a Elektronika
Akce a slevy

Vše o technologii MOPRIA

Mopria Alliance vyvíjí standardy, které nabízejí snadný a bezproblémový způsob tisku nebo skenování na jakékoli certifikované tiskárně, multifunkční tiskárně nebo skeneru Mopria. Eliminuje potřebu instalace jakéhokoli dodatečného softwaru nebo ovladačů, což vám umožní snadno tisknout nebo skenovat bez ohledu na značku tiskárny nebo skeneru.

 

Technologie tisku Mopria

Tisková technologie Mopria je nainstalována na více než 3 miliardách zařízení včetně vybraných zařízení Amazon Fire, Huawei, Samsung Galaxy a ZTE. Výchozí tisková služba systému Android na telefonech se systémem Android 8 a novějším obsahuje také základní technologii tisku od společnosti Mopria.

 

 

Windows

Systém Windows podporuje také zařízení s certifikací Mopria, díky kterým je tisk a skenování snadné, ať už jste v práci, doma nebo na cestách. Když instalujete novou tiskárnu nebo skener a aktualizace systému Windows není k dispozici, systém Windows automaticky nainstaluje tiskárnu nebo skener s certifikací Mopria.

Výhody Mopria

 

Jednoduchost použití

Mopria nabízí snadný a bezproblémový tisk a skenování milionům certifikovaných tiskáren, multifunkčních tiskáren a skenerů po celém světě.

 

Snadný přístup

Mopria dává uživatelům možnost najít a spojit se s blízkými kompatibilními tiskárnami a skenery v práci, doma nebo na cestách.

 

Rozšiřující se síť tiskáren

Jelikož přední světoví výrobci tiskáren a skenerů jsou všichni součástí aliance Mopria, dlouhý seznam certifikovaných tiskáren a skenerů neustále roste.

 

Jednoduché přizpůsobení

Mopria nabízí řadu pokročilých nastavení pro tisk i skenování, aniž byste museli instalovat aplikace specifické pro tiskárnu nebo skener.

O alianci Mopria

 

Co je aliance Mopria?

Mopria Alliance je nezisková organizace vytvořená a podporovaná předními světovými technologickými společnostmi s cílem poskytovat univerzální standardy pro tisk a skenování. Aliance vyvinula značku Mopria, takže uživatelé budou muset hledat pouze toto označení, aby věděli, že jejich zařízení jsou připravena k tisku a skenování z jakéhokoli moderního zařízení.

 

Proč vznikla aliance Mopria?

Aliance Mopria byla vytvořena s cílem pokročit v moderním tisku a skenování z mobilních i tradičních počítačových zařízení vytvořením standardů, které umožňují, aby tisk a skenování byly univerzálně kompatibilní a trvale jednoduché pro uživatele.

 

Jak je organizována aliance Mopria?

Aliance Mopria je nezisková členská společnost z Delaware a funguje jako nezisková společnost podle 501(c)(6), která prosazuje společný obchodní zájem propagovat jednoduchý, pohodlný a široce používaný tisk a skenování odstraněním nedostatečné interoperability a zmatku na trhu. — to vše je prospěšné pro koncového uživatele.

 

Zástupci členských organizací mohou působit ve Správní radě, Řídicím výboru a třech základních pracovních skupinách: Technická, Certifikační a Marketingová (v závislosti na členské úrovni).

 

Kdo jsou zakládající členové?

Zakládajícími členy aliance Mopria jsou Canon, HP, Samsung a Xerox.

 

Kdo jsou současní členové aliance Mopria?

Aliance Mopria, založená v roce 2013 společnostmi Canon, HP, Samsung a Xerox, je zastoupena předními společnostmi v celosvětovém obchodu s tiskárnami a skenery. Kromě zakládajících společností dnes Mopria Alliance zahrnuje Adobe, Brother, EFI, Epson, FUJIFILM Business Innovation Corp., Honor Device Co., Ltd. Corporation a Toshiba.

 

 

Na koho se Aliance Mopria zaměřuje jako na členy?

Aliance Mopria má zájem o každou společnost, která sdílí naši vizi vývoje standardů a technologií v oblasti moderního tisku a skenování, aby se stala členem aliance. Mezi takové společnosti patří:

- výrobci telefonů a tabletů

- výrobci PC, notebooků a notebooků

- výrobci tiskáren, multifunkčních zařízení a skenerů

- poskytovatelé OS

- vývojáři aplikací

- poskytovatelé cloudového tisku

- poskytovatelé podnikových pracovních postupů

- poskytovatelé správy mobilních zařízení a Enterprise Mobility Management

- mobilní operátoři

- jiní

 

Jaké výbory a pracovní skupiny existují?

 

Řídící výbor aliance Mopria se zabývá každodenními záležitostmi Aliance a poskytuje dohled a usměrňování pro technické, certifikační a marketingové pracovní skupiny: technickou, certifikaci a marketing.

Technická pracovní skupina vybírá a vyvíjí technologie, které umožňují vizi interoperability Mopria Alliance (všechny aplikace, jakékoli zařízení, jakýkoli operační systém, jakákoli tiskárna/skener/MFP).

Pracovní skupina pro certifikaci vytváří zásady testování a shody a požadavky na interoperabilitu.

Marketing Working Group buduje hodnotu ve značce Mopria, podporuje komunikaci členů týkající se certifikovaných produktů Mopria, poskytuje poznatky o zákaznících a poskytuje marketingovou podporu alianci Mopria.

Normy Mopria

 

Jaké jsou standardy Mopria?

Sada standardů Mopria je navržena tak, aby usnadnila tisk a skenování z jakéhokoli výpočetního zařízení – od tradičního počítače po mobilní telefon – tisk a skenování snadno fungují. Koncoví uživatelé musí jen hledat značku Mopria, aby věděli, že mohou okamžitě a jednoduše tisknout bez jakéhokoli dalšího nastavování nebo starostí.

 

Jaký přínos má soubor norem Mopria pro spotřebitele/firemní zákazníky?

Normy nabízejí spotřebitelům/podnikatelským zákazníkům tyto výhody:

- jednoduše tiskněte nebo skenujte kdykoli a kdekoli chcete

- není potřeba žádné nastavení - zařízení jsou připravena k tisku a skenování v momentě, kdy je začnete používat

- vylepšuje funkčnost chytrých telefonů, tabletů, počítačů a notebooků

 

zdroj: mopria.org