Tonery a náplně

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Kancelář a škola
IT a Elektronika
Akce a slevy

Tvorba dokonalého loga pro vaše dokumenty

Víte, co dělat a co ne při vytváření vašeho loga?

Loga jsou důležitou součástí vaší marketingové strategie a rozvoje značky. Vytvoření autentického zapamatovatelného loga zůstává nadčasové. Vezměte si brandy, jako Nike, Adidas nebo ikonickou zelenou barvu Starbucks. Tato loga se dokonale připomínají a jako spotřebitelé těchto společností si je pamatujeme a umíme si je vybrat v řadě podobných log. Navržení loga může být úkolem pro profesionálního designéra, ale jako osoba, která o logo žádá, je důležité, abyste i vy měli svou vizi a inspiraci, kterou předestříte se svým designérem. Dále je fajn, pokud víte, co bude užitečné a škodlivé, a abyste formovali své logo. Na tom je založena vize. Tímto způsobem, bude mít váš grafik základní představu o tom, jakou zpětnou vazbu dát v kreativním procesu.

 

 

První věc, kterou udělejte je, že prozkoumejte své potenciální publikum a to co nedělejte je, že za každou cenu sledujte trendy

Výzkum nepodceňujte, pokud jde o design loga. Hlavně proto, chcete-li uspokojit svoji značku publikem, se kterým plánujete komunikovat. Pokud je váš podnikatelský plán zaměřen na starší demografickou skupinu, pak klasické logo postačí (použití siluety, klasické písmo, přidání krátkého 2-3 slovního sloganu atd.). Pokud však plánujete zacílit na mladší publikum, váš branding by měl být moderní. Moderní design loga je o minimalismu a čistotě.

Vzhledem k tomu je důležité poznamenat, že zacílení na mladší publikum neznamená, že byste měli sledovat trendy. Ve skutečnosti mohou být trendy při zakládání vaší značky škodlivé, protože v dnešní době trendy přicházejí a odcházejí rychleji než mrknutí, což znamená, že vaše logo může být velmi dobře pohřbeno na hřbitově značky ještě předtím, než si vůbec založíte firmu.

 

Používat čitelné písma, ale nepoužívejte příliš mnoho typů písma

Čitelnost bude vždy důležitá, bez ohledu na to, jaký věk vám vyhovuje. Váš výběr písma je pro vaše logo životně důležitý a typ písma, který je snadno čitelný, není problém. Určitě nepoužívejte příliš mnoho různých typů písma, protože potom bude vaše logo působit nepřehledně a neprofesionálně.

 

Pokus, omyl: Vytvořte několik variací, ale neměňte často styl loga

Vaše logo se bude používat během celého procesu budování značky, od vašich webových stránek, výtisků, sociálních médií, případně i značek produktů atp. Vytvoření jedné verze loga je v pořádku, ale pokud se opravdu chcete ujistit, že můžete svou značku používat na všech platformách a médiích, doporučujeme vám vytvořit několik variací loga, abyste jej měli ve své stylové příručce. použít podle potřeby. Při rozhodování o designu se ujistěte, že se jej budete držet. Častá změna stylu může ve skutečnosti poškodit uznání vaší značky z důvodu nekonzistentnosti.

 

Použijte vyváženou teorii barev, ale nepřehánějte to s výběrem barev

Teorie barev je při navrhování loga nutností. Chcete, aby barvy vašeho loga nejen dobře spolupracovaly, ale aby také vyvolaly určitou emoci nebo pocit, který je spojen s vaší značkou. Většina profesionálních designérů studovala teorii barev, takže jsou si vědomi toho, co je míchání barev a jak dosáhnout vize, o kterou jde. Pokud poskytnete nějakou formu inspirace (byť jen prostřednictvím textu), budou vám moci pomoci uvést vaši vizi do života. Pokud máte nastavené určité barevné schéma, doporučujeme ponechat maximálně 2 barvy a je-li to naprosto nezbytné, třetí „sekundární“ barvu.

 

Tip pro vás: Využijte bílý/negativní prostor, ale vyvarujte se udělat svůj design příliš podrobným

Negativní prostor je všechno, jen ne negativní, pokud jde o design. Použitím negativního/bílého prostoru ve vašem logu ve skutečnosti vaše logo více vynikne, takže pokud ho dokážete začlenit do svého designu jemným způsobem, budete mít na rukou pevné logo. Zároveň si musíte uvědomit, že při vytváření loga je důležité, aby se toho moc nedělo. Detailní logo bude pro běžné oko působit únavně a není to něco, co lze použít na více médiích. Příliš mnoho prvků, příliš mnoho textu atd., to vše jsou věci, kterým je třeba se při návrhu loga vyhnout.

 

Máte vizi pro logo, ale nevíte, jak ji zrealizovat a jak bude v konečném důsledku vypadat? Nebo potřebujete pomoc s vizí? Můžete se spolehnout na profesionály, kteří přivedou vaši vizi k životu a udělají vám konečný schválený návrh ve formě všestranných a škálovatelných souborů. Nebo se s tím můžete potrápit sami a vaše logo si zkuste hned také vytisknout, abyste viděli výsledek. Často je projekt na displeji monitoru trochu jiný, než když ho vidíte vytištěn na nějakém dokumentu.

 

Zkuste vytisknout logo na firemním dokumentu v barevné i monochromatické verzi, vytiskněte si jej i přímo na vitice nebo děkovné kartičce. Několik kusů rozešlete známým a požádejte o jejich názor. Pro menší počet výtisků můžete použít klidně domácí tiskárnu a provést si průzkum na vaše logo přímo v rodině.