Kancelář a škola

PEKOKO přenosná barevná mobilní tiskárna

Mobilní tiskárna Pekoko pomáhá uživatelům vytvářet a měnit své plnobarevné potisky tak často, jak potřebují. Aplikace obsahuje vlastní designérské studio, jakož i množství upravitelných šablon a textu, které splňují veškeré potřeby označování.

 

Vhodná je v odvětví malé reklamy pro označování, číslování, označení času/datum/čárový kód/QR kódování a odesílání a příjem. Tradiční tiskárny dokáží tisknout pouze na papír a mohou tisknout pouze jednu barvu. S přenosnou barevnou tiskárnou Pekoko lze vytisknout prakticky jakýkoli předmět v mnoha barvách jedním kliknutím bez papíru. Jedním klepnutím si můžete vybrat několik různých barev současně, je velmi jednoduché a pohodlné vytvořit barevný text. Funguje na různých savých površích včetně papíru, kartonu, dřeva, papírových tašek, textilií, kůže, MDF, satanové stuhy atp. (jelikož inkoust je na vodní bázi horší je to s tiskem na sklo, lesklý plast, a akryl).

 

Pekoko barevná tiskárna dokáže tisknout na trička, dárky, svatební pozvánky, tisknout tetování a je použitelná v logistice, skladu, maloobchodu, při narozeninových oslavách, atd. Pekoko Small Color inkoustová tiskárna personalizuje běžné předměty, tiskne texty, které vynikají pro uživatele s malou produkcí, uměním a řemesly. Toto malé přenosné zařízení je vhodné pro obchodní cesty, události, umění a zábavu.

 

Tiskárna Pekoko má lehké tělo z bílého plastu v kombinaci s hliníkovým povrchem uprostřed. Horní část obsahuje baterii a konektor micro USB pro nabíjení. Baterie se dokáže za 2 hodiny zcela nabít. Po otevření můžete do těla tiskárny vložit inkoustovou kazetu. Tiskárna Pekoko používá pro tisk jednu barevnou inkoustovou kazetu Tricolor 62XL. Ta má kapacitu 18 ml inkoustu a její vytíženost je až 5 000 barevných výtisků. Ve spodní části je tenký LED pás, který barevně signalizuje zapnutí tiskárny. Spodní část obsahuje otvor pro tisk (trysku), tlačítko pro zapnutí a mapovací kolečko. Na některých trzích se tiskárna prodává také v jiných barevných provedeních.

 

 

Rozsah tisku: Maximální šířka 14 mm, délka není omezena

Typ a kapacita inkoustu: 18 ml inkoust na vodní bázi

Vzdálenost tisku: 2-5 mm pro zajištění nejlepší kvality tisku

Maximální oblast tisku: 0,56 mm na výšku, délka je neomezená

Vysoká přesnost tisku: 600 dpi-1200 dpi (nastaveno dle vlastního výběru)

Materiál stroj : ABS a hliníková slitina, odolné a stabilní při používání

Konektivita: Bluetooth

Jazyk: podpora jakéhokoli jazyka

Baterie: 1200 mAH, Nepřetržitý tisk až 10 hodin a pohotovostní režim 18 hodin

Obsah balení: 1 x inkoustová tiskárna Pekoko 1 x tříbarevná inkoustová kazeta 1 x kabel micro USB 1 x manuál

Rozměry: 90 x 68 x 78 mm

Hmotnost: 200 g

 

 

Plusy

- tiskárna PEKOKO funguje na široké škále povrchů včetně papíru, kartonu, dřeva, papírových sáčků, textilií, kůže, MDF, satenové stuhy atp.

- PEKOKO APP je kompatibilní s Androidem a IOS

- jednoduše upravujete text, QR kódy nebo loga, obrázky atd.

- bezdrátová konektivita Bluetooth

- výkonná 1200mAh vyjímatelná baterie (8 hodin nepřetržitého pracovního času a 84 hodin pohotovostního režimu na jedno nabití)

- díky ergonomickému designu (velikost: 90 x 78 x 68 mm) je tato tiskárna velmi pohodlná na držení a tisk

 

Minusy

- vyšší cena

- dostupnost

 

Ovládání je jednoduché pomocí aplikace Pekoko, kterou zdarma stáhnete z App Store nebo Google Play. Po nainstalování do chytrého telefonu bezdrátově spárujete aplikaci s tiskárnou Pekoko. Následně už můžete tvořit vlastní texty nebo loga, QR kódy a aplikovat je na různé povrchy. Přizpůsobíte si tak své triko, dárky, pozvánky, tetování nebo malé reklamní předměty. Dokážete vytvořit zajímavý text i na stuhu, kterou převážete dárek. Barevná inkoustová tiskárna vám přizpůsobí skoro všechny běžné předměty.