Tonery a náplně

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Kancelář a škola
IT a Elektronika
Akce a slevy

Lesklý nebo matný papír – který byste si měli vybrat pro vlastní nálepky?

Pokud se nad tím opravdu zamyslíte, nálepky jsou všude. Používají se na propagační materiály, povědomí o značce, štítky produktů a levnou značku balíků, abychom jmenovali alespoň některé. Nemluvě o tom, že můžete tisknout nálepky v různých tvarech, jako jsou kruh, půlkruh, ovál, obdélník, čtverec a dokonce i zaoblené rohy. Nálepky jsou v podstatě jedním z nejlepších propagačních marketingových nástrojů, které by měly být na vašem tiskovém seznamu, protože je můžete hodně využít za tak dostupnou cenu.

 

S tímto vědomím je rovněž důležité zjistit, jaký druh povrchové úpravy je nejlepší pro to, na co plánujete nálepky použít. Zdá se, že srovnání lesklého vs matného se objevuje v mnoha různých případech a nálepky jsou náhodou jedním z nich. Možná se divíte, jak byste se mohli rozhodnout, který použít. Je jeden lepší než druhý? Hrozí vám výběr horší povrchové úpravy? Dobře, to není tak vážné, ale pojďme rovnou k porovnání lesklých a matných materiálů nálepek a jejich potenciálního využití, abyste se mohli správně rozhodnout.

 

Lesklé nálepky

Je samozřejmé, že lesklé nálepky budou mít lesk. Díky této vlastnosti budou také odrážet světlo. Lesklé nálepky jsou nejlepší, když máte ve svých návrzích světlé, výrazné barvy, které vyžadují pozornost. Lesklá povrchová úprava obsahuje UV povlak, díky kterému lesklá nálepka vydrží déle než matná nálepka.

Zde je jen několik příkladů, jak nejlépe využít lesklé nálepky

1. Nálepky s logem se zářivými barvami

Když máte logo, které spoléhá na své barvy, aby upoutalo pozornost, nejlepší, co můžete udělat, je vytisknout logo na lesklou nálepku, abyste skutečně zvýšili celkový design. Navíc lesk lesku mu dodá opravdu pěkný nádech.

 

 

2. Etikety na plastové nebo skleněné láhve

Protože skleněné láhve mají podobnou povrchovou úpravu, jakou nabízí nálepka s leskem, nálepka s leskem bude při aplikaci na skleněný povrch vypadat reprezentativněji a bude mít profesionální kvalitu. Plastová láhev je obecně totéž, je-li povrch podobný lesku, pak použití nálepky s leskem zlepší celkový vzhled daného produktu.

 

 

3. Propagační příloha k online objednávce, doplňková položka

Propagační marketingové nálepky, jako je tato, jsou fantastické, neboť máte schopnost někomu zpříjemnit den a přidat prvek vlastní propagace. Tento typ nálepky můžete přidat ke každé online objednávce, kterou odešlete nad určitou částku v dolarech. Zaznamenali jsme dokonce trend umisťování nálepek s pozitivními zprávami na různá místa – od složek přes sklenice na vodu až po světelné příspěvky. Zkrátka, jen s inspirativní nebo roztomilou nálepkou, jako je tato, má vaše značka potenciál, aby ji viděli nejen vaši zákazníci.

 

Matné nálepky

Matná nálepka nemá povrchovou úpravu a povrch působí spíše jako papír. Matné nálepky jsou skvělé, pokud hledáte popisovatelný povrch. Protože zde není žádný povlak, matné nálepky mají tendenci tlumit barvy. Nálepka s matným povrchem je nejlepší pro jednoduché vzory, které nemusí nutně spoléhat na jasné barvy, aby vynikly – myslete na jemné, tlumené barvy. Matná nálepka je také lepší pro dočasné použití, protože neobsahuje žádnou ochrannou vrstvu a záhyby jsou výraznější. 

Zde je jen několik příkladů, jak můžete použít matné nálepky 

1. Jednoduché logo s jemnými barvami

Na rozdíl od živého loga, tlumené logo nepotřebuje lesk, aby pozvedlo svůj vzhled. Ve skutečnosti může lesk v některých případech dokonce převýšit jemné barvy a váš design se ztratí. Jemnější barvy mají tendenci se hezky kombinovat s matnými povrchy.

 

 

2. Značka pro papírovou tašku/papírovou krabici

Přidání matné nálepky na papírový sáček nebo krabici nebo cokoliv, co má matný povrch, je ideální pro vytvoření soudržného vzhledu a textury podobných povrchových úprav. Proto je v tomto případě upřednostňován před lesklým materiálem.

 

3. Jmenovky

Napsat jméno na matnou nálepku se jmenovkou je mnohem pohodlnější než psát na lesklou. S matnou nálepkou se můžete vyhnout potenciálnímu rozmazání a nevyžaduje čas schnutí.

 

Stručně řečeno, mluvíme-li zde obecně, neexistuje „lepší“ úprava. Lesklé i matné nálepky jsou skvělé a nabízejí různé kvality, které mají potenciál pro zamýšlené použití. Výběr skutečně závisí na vašem designu a konkrétním použití!

Doufáme, že vám tento příspěvek pomohl učinit informované rozhodnutí pro vaše nálepky.

 

zdroj: GotPrint.com