Tonery a náplně

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Typ tiskárny nebo kazety

Modelová řada tiskárny

Náplň modelové řady

Kancelář a škola
IT a Elektronika
Akce a slevy

Jaké barvy roku 2024 budou inspirovat design tisku

Všechno, co zahrnuje design, je silně ovlivněno barvou. Ve skutečnosti je komplexní psychologie barev, která dokazuje, že barvy dokonce působí na lidské nálady a chování. Pokud jde o určení, které barvy použít, pro daný projekt existuje mnoho různých přístupů. Inspirace může přicházet odkudkoli a kdykoli. Když už jsou všechny barvy roku 2024 konečně venku, podívejme se na některé z barev, od kterých se očekává trend v interiérovém designu, grafickém designu, módě a dokonce iv reklamách.

Přestože majorita těchto barev je ve skutečnosti založena na barvách nátěrů, musí se objevit ve všem od stěn až po digitální návrhy. Dali jsme všechny hexadecimální kódy a procenta CMYK, abyste mohli použít kteroukoli z těchto neobyčejných barev pro své designérské projekty, od nových vizitek a aktualizovaných návrhů brožur až po vylepšení webových stránek.

zdroj foto: pixabay

 

Modré odstíny ovládanou rok 2024

Zdá se, že rok 2024 bude ve znamení barevného trendu, kde bude převládat modrá a všechny její odstíny. V mnoha společnostech zabývajících se barvami korunovaly barvou roku modrou a to v linii od studené modré, teplé modré a dokonce i jasné modré, aby inspirovaly každý typ designérského projektu. Modré odstíny, dokonce i ty nejzářivější modré, jsou známé tím, že podporují pocity klidu a relaxace. 

Inspirace 2024 

Inspirováno barvou roku Benjamína Moora, „Blue Nova“

Kód barvy: #5B6D92

C 22 % M 15 % Y 0 % K 43 %

 

Tento chladně tónovaný modro-šedý odstín připomíná severskou modrou. Jeho lákavý, přírodou inspirovaný tón nám připomíná noční oblohu a evokuje touhu po dobrodružství. V jakémkoli designu by tato barva byla ideální nejen jako barva akcentu, ale jako barva v centru pozornosti.

 

Inspirováno barvou roku C2, „Thermal“

Kód barvy: #B5D5E6

C 19 % M 7 % Y 0 % K 10 %

 

Název termální může naznačovat chlad, ale tato barva má příjemnou atmosféru, o které si myslíme, že bude fungovat dobře, jako barva pozadí.

 

Inspirováno Krylonovou barvou roku, „Bluebird“

Kód barvy: #08A8E4

C 86 % M 24 % Y 0 % K 11 %

 

Odvážná, krásná a jistě upoutá pozornost. Tato barva bude sloužit jako perfektní akcentová barva.

 

Inspirováno barvou roku Valspar, „Renew Blue“ 

Kód barvy: #99B6B3

C 11 % M 0 % Y 1 % K 29 %

Střednětónová modro-zelená hybridní barva, která připomíná tlumenou variaci zelené mořské pěny.

 

Inspirováno barvou roku Dunn-Edwards, „Skipping Stones“ 

Kód barvy: #70959E

C 18 % M 4 % Y 0 % K 38 %

 

Spojení barev šedozelená a šedá, by byla právě tato barva. Stejně jako modrá nova, tato barva je všestranná v tom, že může být buď akcentovou barvou nebo hlavní barvou pro jakýkoli typ designového projektu. Myslíme si, že tuto barvu uvidíme nejvíc během jarní sezóny.

 

Inspirováno barvou roku Sherwina-Williamse „Upward“

Kód barvy: #BFC9D0

C 7% M 3% Y 0% K 18%

 

Vzdušná šedomodrá v neutrálních tónech, která má dostatečný charakter na to, aby pozvedla jakýkoli design. Namísto studené šedé barvy pozadí zvažte tento odstín.

 

Náladový, temný neutrální odstín

I klasické a moderní tmavé tóny se dostanou do roku 2024. Trend tmavých, náladových barev má zahalit interiérový design a módní krajiny. Ačkoli to může být odvážná volba pro obývací stěny, tmavší barvy navozují pocit tajemství a sofistikovanosti, který se dobře hodí pro běžné marketingové výtisky, jako jsou vizitky a pohlednice. Jejich rostoucí popularitu lze připsat kolektivní touze odklonit se od předchozích minimalistických trendů. Když procházíme stále digitálním světem, tyto typy barev mají uzemňující přítomnost, která nám umožní ponořit se do klidných, intimních estetických designů.

 

Inspirováno holandskou chlapeckou barvou roku, „Ironside“

Kód barvy: #605E55

C 0% M 1% Y 4% K 62%

 

Zemité tóny, jako je tato chladná hnědá, jsou v poslední době v módě a budou se objevovat také v roce 2024.

 

Inspirováno Behrovou barvou roku, Cracked Pepper 

Kód barvy: #4C4D4F

C 1 % M 1 % Y 0 % K 69 %

 

Uhlově šedá s trochou tepla a hloubky. Musíme říci víc?

 

Teplé, světle neutrální barvy

Rok 2024 se vyhýbá obyčejné „béžové“ éře a ponoří se do teplejší strany béžových odstínů, které stále nabízejí určitou neutralitu. Tyto typy odstínů nabízejí mnohem více osobnosti a budou se dobře kombinovat s jinými barevnými schématy, jako jsou například palety zemitých tónů.

 

Inspirováno Gliddenovou barvou roku, „Limitless“

Kód barvy: #F0DDB8

C 0 % M 7 % Y 22 % K 6 %

 

Tento krásný odstín se bude dobře kombinovat se studenými i teplými barvami. Pokud jste uvažovali o neutrální barvě, jako je šedá v chladném tónu, abyste vyvážili design, zkuste místo toho tento teplý neutrální odstín. Jeho krémově žlutý podtón je jasnější a je mnohem příjemnější než šedý.

 

Inspirováno ultimátní barvou roku 2024, „Peach Fuzz“

Kód barvy: #FFBE98

C 0 % M 25 % Y 40 % K 0 %

 

A v neposlední řadě je matkou všech barev roku pastelová teplá broskvová béžová. Pohled na tuto barvu vyvolává pocity nostalgie po jiném čase. Při zpětném pohledu bude tato teplá, příjemná barva oblíbenou akcentovou barvou, která bude zahrnuta do designových konceptů v módě, interiérovém designu a grafickém designu.

 

Nový rok je tady a věříme, že tyto barvy rozzáří kreativní jiskru, kterou jste hledali, nebo vás dokonce inspirují k tomu, abyste udělali krok a pracovali na cíli re-brandingu společnosti, o kterém jste přemýšleli. Přinejmenším doufáme, že tyto barvy podpoří designové koncepce pro všechny vaše nadcházející digitální nebo tiskové marketingové kampaně.

 

Zdroj: blog- gotprint -com