Tonery a náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Modelová řada náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Kancelář a škola

Copilot Microsoft - tvůj Ai asistent v práci

Dnes už na vás odevšad vykoukne umělá inteligence. Mění způsob, jakým pracujeme, tvoříme a komunikujeme. Ani společnost Microsoft nezahálela a nabízí asistenta Ai, jako podporu v aplikacích sady Office, jako jsou Word, Excel, Power Point, Outlook a OneNote. Copilot je volně dostupný přes webové rozhraní, mobilní aplikaci pro Android a iOS, ale také jako integrovaný nástroj ve Windows a v Office sadě Microsoft365. Kromě osobního použití v rámci Microsoft365 přichází Copilot také s možností pro pokročilé uživatele a tvůrce, kteří chtějí využívat Ai na vyšší úrovni. Copilot Pro je prémiová verze předplatného s rozšířenými možnostmi využití. 

 

Co je Copilot?

Microsoft Copilot je Ai asistent, pomocník pro inteligentnější, efektivnější práci a podporu kreativity. Je to software vyvinutý společností Microsoft a byl uveden na trh 7. února 2023. jedná se v podstatě o Chatbot založený na velkém jazykovém modelu, který dokáže citovat zdroje, vytvářet básně a psát texty a hudbu pro písně generované jeho pluginem Suno AI. Copilot je součástí produktů Microsoft Bing, Microsoft Edge, Microsoft 365 a Microsoft Windows. Je dostupný jako webová aplikace a také pro operační systémy Microsoft Windows, Android a iOS. Jeho předchůdcem byla Cortana.

 

 

Co Copilot dokáže?

Copilot je vyvinut tak, aby byl vyhovující pro různé uživatelské skupiny. Zde je několik příkladů:

Rychlé generování kódu pro vývojáře

Copilot je nástroj GitHub, který poskytuje vývojářům Ai-založené návrhy kódu v reálném čase. Pomáhá vývojářům při psaní kódu a poskytuje jim návrhy na dokončení kódu na základě jejich vstupu.

 

Uživatelé produktů Microsoft

Copilot je součástí produktů Microsoft Bing, Microsoft Edge, Microsoft 365 a Microsoft Windows. Pomáhá uživatelům lépe porozumět informacím a zvyšuje jejich produktivitu a kreativitu. Může vám pomoci s úkoly, jako jsou:

- Nahrávání, přepisování a sumarizace setkání v Teams, jakož i generování akčních položek a programů.

- Vytváření stručných souhrnů dlouhých nebo složitých dokumentů, jako jsou prezentace aplikace PowerPoint, dokumenty aplikace Word a vlákna e-mailů.

- Hledání a zobrazování relevantních informací v různých službách nebo aplikacích společnosti Microsoft, jako je webová stránka a SharePoint, jakož i veřejné nebo soukromé zdroje dat. Vše, k čemu máte přístup.

 

Všeobecní uživatelé

Copilot je Chatbot založen na velkém jazykovém modelu, který dokáže citovat zdroje, vytvářet básně a psát texty, tvořit hudbu pro písně generované jeho pluginem Suno AI. Může být použit pro různé účely, jako je vyhledávání informací, tvorba obsahu a další. Dokáže komunikovat ve 20 jazycích.

Tyto schopnosti umožňují Copilotovi být výborným nástrojem pro vývojáře, tvůrce obsahu a všeobecné uživatele, kteří potřebují pomoc při psaní kódu, vyhledávání informací nebo tvorbě obsahu. A to jsou jen některé z hlavních skupin uživatelů, pro které je Copilot určen. 

 

Hlavní výhody Microsoft365 Copilot

 

Úspora času a zvýšení produktivity

Microsoft 365 Copilot může zákazníkům pomoci ušetřit čas a zvýšit jejich efektivitu automatizací úkolů, jako je vytváření zápisů ze schůzek, sumarizace dokumentů nebo vyhledávání informací.

 

Zlepšení komunikace a spolupráce

Microsoft 365 Copilot může zákazníkům pomoci zlepšit komunikaci a spolupráci usnadněním setkání, vytvářením programů, generováním akčních položek nebo poskytováním přehledů.

 

Posílení kreativity a inovace

Microsoft 365 Copilot může zákazníkům pomoci zlepšit jejich kreativitu a inovace poskytováním návrhů, generováním obsahu nebo hledáním nových příležitostí.

Copilot v bezplatné verzi

- Přístup k funkci Copilot na webu nebo v mobilním zařízení a ve Windows, Edgei a Bingu

- Chat pomocí textu, hlasu a obrázků

- Sumarizování dokumentů a webových stránek

- Tvorba obrázků s 15 zrychleními denně v aplikaci Designer (dříve Bing Tvůrce obrázků)

- Používání doplňků a objektů Copilot GPT

Limity pro běžného uživatele

Denní limit chatů

Dříve byl denní limit chatů v bezplatné verzi Copilota 300 chatů. Nicméně, podle nejnovějších informací, Microsoft zrušil tento limit a nyní lze používat Copilota bez omezení počtu chatů denně.

 

Denní limit obrázků

V bezplatné verzi Copilota byl dříve denní limit 30 obrázků. Nicméně, podle nejnovějších informací, Microsoft zrušil tento limit a nyní lze používat Copilota bez omezení počtu obrázků denně.

Copilot Pro více možností za předplatné

S předplatnou verzí Copilot Pro (20 USD) slibuje Microsoft prémiové funkce a prioritní přístup i během špičky spolu s rychlejšími odpověďmi i tvorbou obsahu.

- Získáte prioritní přístup ke GPT-4 a GPT-4 Turbo včetně během špičky pro rychlejší výkon

- Odemknutí funkce Copilot ve vybraných aplikacích Microsoft 365 a vytváření konceptů dokumentů, souhrny e-mailů a formátování prezentací

- Rychlejší tvorba obrázků ve formátu na šířku se 100 zrychleními denně v aplikaci Designer (dříve Bing Tvůrce obrázků)

 

Microsoft 365 Copilot je každopádně zajímavý, inovativní Ai asistent se slibným potenciálem. Může být nápomocný uživatelům při různých pracovních i kreativních úkolech. Teprve masové používání prověří jeho silné, ale i slabé stránky a jak obstojí v konkurenci.