Tonery a náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Modelová řada náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Typ tiskárny nebo náplně

Modelová řada tiskárny

Modelová řada náplně

Kancelář a škola

7 tipů pro vytvoření originálního designu trička

Trička s grafickým potiskem jsou základem šatníku každého člověka, a to i přes rozdíly ve stylu a vkusu od člověka k člověku. Při prodeji dosahují dobrých výsledků, protože trička se dobře hodí pro různé příležitosti. Mohou být užitečné pro prezentování značky, jako reklamní dárky, neformální uniformy, osobní dárky a mnohem více. Pointa je, že budou vždy součástí šatníku. Zjistíte však, že trh s grafickými tričky je silně nasycený. Proto je důležité, pokud plánujete nějaké navrhnout, zvážili, jaké návrhy již existují a mají úspěch. Když si navrhujete tričko sami, pracujete s prázdným textilem je to štěstí, pokud jste kreativní a potenciálně smůla, pokud neznáte detaily designu. Může to být zdrcující, pokud neznáte alespoň základní tipy pro design trička s grafickým potiskem.

 

zdroj: Canva

 

Najděte svůj motiv

Ne všechna trička jsou stejná. Když určíte svůj účel k vytvoření trička, bude směr designu jasnější. Plánujete prodávat trička jako zboží? Navrhujete uniformy pro své zaměstnance? Trička pro váš sportovní klub? Definování záměru designu vašeho trička vám umožní zkoumat a navrhovat svůj design cílenějším směrem.

 

Prozkoumejte své publikum

Pro jaké typy lidí plánujete vyrábět tato trička? Definování vaší demografické skupiny, jako je věk, poloha a speciální zájmy, je klíčovým krokem v procesu navrhování triček. Když tyto faktory poznáte, budete moci určit, jaký druh designu upoutá pozornost konkrétního publika.

 

Inspirujte se trendy

Každý z nás nějakým způsobem sleduje trendy. Zkoumejte, co je trendy, abyste získali určitý přehled o tom, co je populární a dále rozvíjeli svůj vlastní designový koncept. Přeměňte to na něco, co je relevantní a přitahuje pozornost. Samozřejmě, stále byste se měli snažit zachovat jakou-takou originalitu, aby se váš design nestal stejným, jako mají ostatní.

 

Správné umístění na ploše je důležité 

Ujistěte se, že váš návrh nezapadá jen do šablony trička, ale také zvažte, jakou velikost a umístění byste chtěli pro svůj konkrétní design. Řekněme, že chcete udělat design v kapesní velikosti a přidat jej na hruď; pokud si nedáte pozor, váš návrh může být umístěn příliš nízko, pokud není správně upraven. Chcete-li grafiku v plné velikosti, ujistěte se, že velikost a umístění prvků ladí s plochou trička, aby některé prvky neskončily v nepohodlných/neviděných částech trička.

 

Správně zvolená typografie

Při vytváření trička s textem se ujistěte, že text je viditelný a čitelný, zvláště pokud je hlavní složkou vašeho designu. Měli byste se vyhnout složitým písmům, jako je tenké písmo, a rozhodnout se pro písma, která jsou tlustší a modernější.

 

zdroj: Canva

 

Zvažte kombinace barev designu a triček

I když tisknete na jednoduché bílé nebo černé tričko, měli byste vzít v úvahu i barvy vašeho designu a v zásadě zvážit barvu trička nejen jako plochu pro vaše umělecké dílo, ale také jako výraznou barvu v rámci vašeho designu. Toto je obzvláště důležité, pokud tisknete na výraznější barvu, než je modrá nebo červená.

 

zdroj: Canva

 

Navrhněte a vytiskněte něco, co byste si sami oblékli

Před dokončením designu, který jste vytvořili, si položte otázku, oblékl bych si toto triko? Víme, že ne všechna trička jsou vytvořena se záměrem univerzálního nošení. Tričko, které jste navrhli, nemusí odpovídat vašemu stylu nebo vašemu vkusu, ale měli byste být hrdí na práci, kterou vytvoříte. Byli byste překvapeni, jak vaše důvěra ve vlastní práci skutečně vylepší samotné umělecké dílo.

 

S těmito 7 užitečnými tipy na design si budete moci vytvořit své vlastní triko v krátké době.

 

Zdroj: blog-gotprint-com