Kancelář a škola

Dell brašna EcoLoop Essential 14-16" (CC3624) 460-BDST

Technické parametry Typ produktu: Kufřík Dell EcoLoop Essential 14-16 Barva: Černá Rozměry (Š × H × V): 380 mm × 275 mm × 50 mm Hmotnost: 0,3 kg Objem: 7 litrů Kompatibilita notebooku: Vhodný pro většinu notebooků s úhlopříčkou do 16" (max. rozměry notebooku: 360 × 255 × 25 mm) Funkce Během výroby…
Na skladě
local-shpping Doručíme k Vám nejpozději St 01.05
533 Kč s DPH 440 Kč bez DPH
eye Tento produkt si právě prohlíží 19 zákazníků.

Technické parametry
Typ produktu: Kufřík Dell EcoLoop Essential 14-16
Barva: Černá
Rozměry (Š × H × V): 380 mm × 275 mm × 50 mm
Hmotnost: 0,3 kg
Objem: 7 litrů
Kompatibilita notebooku: Vhodný pro většinu notebooků s úhlopříčkou do 16" (max. rozměry notebooku: 360 × 255 × 25 mm)

Funkce
Během výroby se používá barvení polyesteru, při kterém jsou emise skleníkových plynů, dopad na vodu a spotřeba fosilních paliv až o 97 % nižší než při tradičním barvení.
Hlavní vnější látka je ze 100 % vyrobena z recyklovaných plastů, což odpovídá přibližně šesti recyklovaným plastovým lahvím.
Obalové materiály jako visačky, úchyty a plastové tašky jsou ze 100 % vyrobeny z recyklovaných materiálů.
Komplexní pěnová vycpávka pro notebook.
Odolná látka 400D pro hlavní konstrukci.
Přední kapsa se zipem a vestavěným organizérem.
Reflexní prvky na přední straně kufříku.
Poutko na zavazadla.
Lehký, s nastavitelným ramenním popruhem.

Kupte si voděodolný kufřík Dell EcoLoop s komplexním pěnovým polstrováním, nylexovou vrstvou proti poškrábání a více přihrádkami.
Vnější hlavní skelet je vyroben ze 100 % z plastu pocházejícího z oceánu, přibližně z 8 recyklovaných plastových lahví získaných na pobřeží nebo na hlavních vodních cestách. Tato trvanlivá a udržitelná látka pomáhá omezit dopad na životní prostředí a zároveň chrání technické vybavení a nezbytnou výbavu na cestách.
Vyrábí se procesem barvení polyesteru, v němž vzniká až o 97 % méně emisí skleníkových plynů, má menší vliv na vodu a nižší spotřebu fosilních paliv než tradiční barvení.
Transportní brašna se dodává v obalu se 100% obsahem recyklovaných materiálů ve visačce, závěsném poutku a plastové tašce.
Uspořádejte příslušenství do zavírací rozšiřitelné přihrádky pomocí vestavěných úložných kapes. Snadno dostupná přední kapsa na zip je vhodná pro uložení menších předmětů a v případě potřeby se k nim rychle dostanete.
Pohodlně ukládejte větší složky a příslušenství do prostorného hlavního oddílu se zipem. Speciální polstrovaný obal na tablet ochrání vaši techniku.
Bezpečně uložte a ochraňte techniku v polstrovaném uzavíratelném zadním oddílu kufříku.
360o pěnová vycpávka s nylexovým obložením odolným proti poškrábáním obklopuje vyhrazený prostor pro notebook, zatímco pěnová vycpávka EVA+ na zadním panelu zajišťuje odolnost proti nárazům a maximální ochranu na cestách.
Díky reflexním prvkům na obou stranách tašky můžete dojíždět bezpečně i za snížené viditelnosti.
Transportní brašny procházejí přísnými testy kvality včetně odolnosti proti vodě, pevnosti popruhů a zipů nebo oděru materiálu, takže je doložena jejich robustnost a dlouhá životnost pro ochranu vašich věcí. Kufřík je vyroben z látky, která odolává vodě a nečistotám. Snadno se udržuje díky hladké spodní vrstvě a uchová jednotlivé předměty v suchu a dobře chráněné.
Získejte volné ruce díky ramennímu popruhu nebo popruh odpojte a použijte praktické rukojeti či popruh na cestovní vozík.

Kód: D-N-460-BDST
Číslo dílu: 460-BDST
EAN: 5397184821244
Produkt: Tašky, batohy a pouzdra
Značka: Dell
Záruka: 24 měsíců
Brašna pro 14" ntb: Ano
Brašna pro 15" ntb: Ano
Brašna pro 16" ntb: Ano
Typ brašny: Brašna přes rameno
Barva brašny: Černá
Voděodolnost vnější brašny: Voděodolná

Mohlo by se vám hodit